Back to All Events

Seminars at the College of Vocational Studies for Preschool Teachers and Sports Trainers of Subotica

On Tuesday 12th April 2022, Dr Christine Fort-Hilcenko, co-founder of the Raymond Nicolet Trust and Mr Zoran Kovacic, a member of the Serbian team will visit the College of Vocational Studies for Preschool Teachers and Sports Trainers in Subotica. Christine will give a lecture about her scientific research at the University of Cambridge and about the Trust to all students and teachers.

Zoran, who is currently doing a PhD in special education and rehabilitation at the University of Belgrade, will give a lecture on "Theoretical and practical implications in working with children with disabilities and autism."

Zoran has been a member of the RNT for many years and has invaluable practical experience in working with children with disabilities.

Предавања на Високој школи струковних студија за образовање васпитача и тренера у Суботици, Република Србија.

У уторак, 12. априла Др Кристин Форт Хилченко, једна од оснивачица Фондације Рејмонд Николет Траст и господин Зоран Ковачић, члан српског тима Фондације посетиће Високу школу струковних студија за образовање васпитача и тренера у Суботици. Кристин ће одржати предавање студентима и запосленима у којем ће се осврнути на свој научни рад на Универзитету у Кембриџу, као и на рад Фондације.

Зоран, иначе докторанд специјалне едукације и рехабилитације на Универзитету у Београду, мастер дефектолог-олигофренолог, студентима и запосленима у овој институцији одржаће предавање по позиву на тему "Теоријске и практичне импликације у раду са децом са сметњама у развоју и аутизмом". Зоран је иначе дугогодишњи члан Фондације и неко ко поседује значајно искуство у раду са популацијом којом се бави.

Earlier Event: March 6
2022 Cambridge half-marathon
Later Event: April 24
2022 Putney and Fulham half-marathon