Кристина Фор-Хилченко

 
christine_hilcenko_slide5.jpg
 

Кристина је суоснивач и председник ове добротворне организације. Она је научница у медицинским истраживањима на Универзитету у Кембриџу и прави присталица каритативних удружења уз директно физичко ангажовање.

Њена одлучност да успе у свом сталном послу, као и у свом добротворном раду, ће подстаћи мотивацију свих укључених у пројекту, не само да би постигли циљеве Фондације, већ да им да десетоструко надахнуће да обезбедеде подршку за ширу групу школа које немају довољно средстава.

Тони Тејлор

 
tony_taylor.JPG
 

Суоснивач добротворне организације, са Кристином и Флоренс, Тони је раније радио за водеће светске компаније као што су „Интел“ и „Водафон Глобал“ на пословима комуникација и маркетинга.

Он има непроцењиво искуство иза себе у помагању постављања и оснивања хуманитарних организација, преузимајући маркетинг, као и пословне и оператине одговорности.

Тони је сада започео каријеру у едукацији и то као предавач физике и науке у средњим школама у Великој Британији.

Флоренс Бешелар- Бакал

 
Bachelard-Bakal_Florence.jpg
 

Суоснивач ове добротворне организације, са Кристином и Тонијем, Флоренс је посвећена подршци развоја тржишта у настајању преко 30 година и то кроз своје искуство у финансирању пројеката широм бившег Совјетског Савеза, Централне и Источне Европе и Северне Африке.

Као овлашћени директор, Флоренс је веома свесна потребе за радом са највишим стандардима транспарентности и корпоративног управљања.